Glasvezel internet in de Noordkop van Noord-Holland

FiberNH zet definitief het project voort als minimaal vijftig procent van het buitengebied van Langedijk, Schagen en Den Helder zich vooraf registreert voor een abonnement. In Januari 2019 start FiberNH de vraagbundelingsperiode van zes weken.

Percentageteller is momenteel nog offline 0%

 

Doe de postcodecheck

Glasvezel internet voor het buitengebied van Langedijk, Schagen en Den Helder

 

U bent woonachtig in het buitengebied. Deze omgeving staat bekend om zijn rust, ruimte en (vaak) het ontbreken van een snelle internetverbinding. Eén van de meest betrouwbare en snelle internetverbindingen voor woningen in het buitengebied is glasvezel. Graag zouden wij, Fiber Noord-Holland, de Noord-Hollandse klei verrijken met een glasvezelnetwerk. Zo kunnen u en uw omwonenden het gemak van snel en betrouwbaar internet gaan ervaren, zowel voor bedrijf als huishouden.

Na de jaarwisseling zullen wij, in samenwerking met de gemeente(s) inventariseren welke inwoners mee willen doen aan dit project. Bij genoeg animo gaat de schop in de grond, en kan het buitengebied van Schagen, Langedijk en Den Helder zich voortaan meten met een moderne internetverbinding.

De aanleg van glasvezel in het buitengebied is een dure aangelegenheid. Vandaar dat de aanleg niet zonder bijdrage van de inwoners mogelijk is. Afnemers van het toekomstige snelle internet krijgen net als de andere projecten de keuze om bovenop het abonnement een vastrechttoeslag te betalen (20 euro), of deze éénmalig af te kopen. (1950 euro) Dat lijkt een hele investering, maar extra kosten voor aansluitingen in het buitengebied zijn niet ongewoon. Bovendien betalen deze bewoners nu ook al extra kosten voor hun huidige (trage) internetverbinding. De investering loont dus. Glasvezelinternet zal naast de snelheid ook bijdragen aan een stabiele verbinding die klaar is voor de toekomst.

Medio januari ontvangt u van ons een concreet aanbod in de brievenbus. Daarmee kunt u zich officieel aanmelden voor een aansluiting op glasvezelinternet. Mocht u nieuwsgierig zijn geworden en u kunt niet wachten, dan kunt u zich nu al aanmelden op onze website voor een abonnement.

Uiteraard beantwoorden we uw eventuele vragen ook graag persoonlijk.

Meld u alvast aan

Bij het aanmelden wordt gevraagd om uw postcode en huisnummer, vul deze in om het beschikbare aanbod te tonen.

Solcon is de landelijke internetprovider met bijna 20 jaar ervaring. Al drie jaar op rij is Solcon als beste getest in de categorie Internet volgens de Consumentenbond. Solcon is eerlijk over snelheden en prijzen, en werken elke dag hard om de kwaliteit van hun producten, diensten en service te verbeteren. De komst van supersnel internet is van algemeen economisch belang voor zowel de kernen als de buitengebieden.

  • Vraagbundelingsfase 1
  • Vraagbundelingsfase 2
  • Vraagbundelingsfase 3
  • Bouwen glasvezelnetwerk
  • Glasvezelinternet beschikbaar

FiberNH B.V.

Antwoordnummer 68727
1687 ZC Wognum
Telefoon: 085 0405111
Op werkdagen van 08.00u tot 16.00u
E-mail: info@fibernh.nl

FiberFlevo B.V.

Escudo 6
8305 BM Emmeloord
Telefoon: 085 0405100
Op werkdagen van 08.00u tot 16.00u
E-mail: info@fiberflevo.nl

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief


 

 
Untitled-1_03   Untitled-1_05   Untitled-1_11   Untitled-1_07   Untitled-1_09

Menu