Planning aanleg FTTH glasvezel buitengebied Noord-Holland

Laatst bijgewerkt op 07-05-2020

Hierbij treft u de planning aan voor de uitrol van het glasvezelnetwerk buitengebied Noord-Holland. De planning kan als indicatie worden beschouwd wanneer uw woning wordt aangesloten op het glasvezelnetwerk. Indien u voor een abonnement gekozen heeft wordt u tijdig individueel geïnformeerd over de exacte opleverdatum. U ontvangt voorafgaand aan de activatie van de provider een brief met de verwachte opleverdatum.

Is uw huisaansluiting nog niet gerealiseerd?
Geen zorgen, wij zullen ook uw aansluiting op korte termijn realiseren. Bij twijfel mag u altijd contact met ons opnemen.

Aannemer Selecta Infratechniek B.V.

Selecta Infratechniek informeert u voor en tijdens de aanleg over de geplande werkzaamheden en maakt een afspraak met u om de aansluiting in uw huis te realiseren. Ook ontvangt u vooraf de graafwerkzaamheden een graafbrief in de brievenbus.

Heeft u gedurende de aanleg van glasvezel vragen over bijvoorbeeld de planning of uw aansluiting, dan kunt u contact opnemen met onze planning afdeling:

* Aan grenzen van de deelgebieden en bijbehorende planning kunnen geen rechten worden ontleend. De planning betreft een indicatieve planning waarbij rekening dient gehouden te worden met mogelijk uitloop van vorstverlet, benodigde vergunningen, en andere vormen van overmacht. Indien er mogelijke aanpassingen plaatsvinden op de planning, zullen wij u hierover tijdig informeren.

Noord-Holland

FiberNH B.V.
Postbus 42
8300 AA Emmeloord
Telefoon: 085 0405111
E-mail: info@fibernh.nl

Noordoostpolder

FiberFlevo B.V.
Postbus 42
8300 AA Emmeloord
Telefoon: 085 0405100
E-mail: info@fiberflevo.nl

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Untitled-1_03   Untitled-1_05   Untitled-1_11   Untitled-1_07   Untitled-1_09

Menu