Glasvezel internet voor het buitengebied van Alkmaar en Heerhugowaard

Meld u aan vóór 3 December! FiberNH zet definitief het project voort als minimaal vijftig procent van het buitengebied van Alkmaar en Heerhugowaard zich vooraf registreert voor een abonnement.

Percentage aanmeldingen 28%
Laatst bijgewerkt per 15-11-2018 10:00

Doe de postcodecheck

Glasvezel internet voor het buitengebied van Alkmaar en Heerhugowaard

Het buitengebied van Alkmaar en Heerhugowaard kampt al jaren met een slechte internetverbinding. Dit heeft gevolgen voor zowel het bedrijfs- als gezinsleven. Met de komst van glasvezelinternet zullen deze problemen tot het verleden behoren.

De aanleg van glasvezel in het buitengebied is een dure aangelegenheid. Vandaar dat de aanleg niet zonder bijdrage van de inwoners mogelijk is. Afnemers van het toekomstige snelle internet krijgen net als de andere projecten de keuze om bovenop het abonnement een vastrechttoeslag te betalen (20 euro), of deze éénmalig af te kopen. (1950 euro) Dat lijkt een hele investering, maar extra kosten voor aansluitingen in het buitengebied zijn niet ongewoon. Bovendien betalen deze bewoners nu ook al extra kosten voor hun huidige (trage) internetverbinding. De investering loont dus. Glasvezelinternet zal naast de snelheid ook bijdragen aan een stabiele verbinding die klaar is voor de toekomst.

Meld u direct aan

Bij het aanmelden wordt gevraagd om uw postcode en huisnummer, vul deze in om het beschikbare aanbod te tonen.

Solcon is de landelijke internetprovider met bijna 20 jaar ervaring. Al drie jaar op rij is Solcon als beste getest in de categorie Internet volgens de Consumentenbond. Solcon is eerlijk over snelheden en prijzen, en werken elke dag hard om de kwaliteit van hun producten, diensten en service te verbeteren. De komst van supersnel internet is van algemeen economisch belang voor zowel de kernen als de buitengebieden.

Wilt u ook ambassadeur worden? Meld u bij FiberNH

FiberNH B.V.

Antwoordnummer 68727
1687 ZC Wognum
Telefoon: 085 0405111
Op werkdagen van 08.00u tot 16.00u
E-mail: info@fibernh.nl

FiberFlevo B.V.

Escudo 6
8305 BM Emmeloord
Telefoon: 085 0405100
Op werkdagen van 08.00u tot 16.00u
E-mail: info@fiberflevo.nl

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief


 

 
Untitled-1_03   Untitled-1_05   Untitled-1_11   Untitled-1_07   Untitled-1_09

Menu